Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 75 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A karajra egészben, csont nélkül lesz szükségünk! Felszúrjuk, hosszában a közepébe szúrunk egy éles, hegyes (széles) kést! S beledugjuk a kolbászt! Én csemege debrecenit szoktam használni! A fűszerekkel kívülről jól bedörzsöljük a húst és kevés, forró olajon serpenyőben minden oldalát megsütjük! Elősütés után tepsibe helyezzük, az olajat, amibe sütöttük ráöntjük. Egy vöröshagymát felkarikázunk és mellé dobáljuk. Kb. 1 dl vízzel felöntjük és alufóliával lefedjük. 200 fokra előmelegített sütőben 1-1,5 óra alatt megsütjük. Sütés után fél órát pihentessük! Kihűlve ugyanolyan finom, mint melegen!
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Próbáljátok ki.
|
|
|
|
0 komment
|
6 ember kedveli
|
dori37
2013.11.28 20:30
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
karajra egészben, közepébe szúrunk, fűszerekkel kívülről, vöröshagymát felkarikázunk, előmelegített, felkarikázunk, vöröshagymát, bedörzsöljük, pirospaprika, fűszerekkel, pihentessük, serpenyőben, Próbáljátok, alufóliával, sertéskaraj, sertéskaraj, Kolbásszal, szükségünk, debrecenit, Felszúrjuk, ugyanolyan, beledugjuk, hosszában, felöntjük, megsütjük, helyezzük, használni, megsütjük, fokhagyma, sütöttük, sertéskaraj, szál kolbász, pirospaprika, kömény, bors, hagyma, gerezd fokhagyma, étolaj,
|
|
|
|
|