Fogás: egyéb, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A babot kiválogatjuk, megmossuk, hideg vízben egy éjszakát áztatjuk, majd hideg vízben babérlevéllel feltesszük főni, vigyázva, hogy szét ne főjön. Elkészítjük a salátalevet (ecettel, sóval, cukorral, olajjal, őrölt borssal és a karikára vágott vöröshagymával, amit előzőleg kissé lesóztunk). A még forró babot leszűrjük, és az előkészített saláta-öntetbe keverjük, lehűlés után hűtőbe tesszük.
Hidegen tálaljuk, petrezselyem zölddel, gerezdekre vágott főtt tojással díszítjük.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Kimondottan finom téli saláta, tojással akár föfogásként is.
|
|
|
|
0 komment
|
4 ember kedveli
|
pri
2013.01.31 06:42
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
babot kiválogatjuk, éjszakát áztatjuk, karikára vágott, előkészített saláta-öntetbe, vöröshagymával, babérlevéllel, petrezselyem, petrezselyem, előkészített, kiválogatjuk, Elkészítjük, Kimondottan, vöröshagyma, föfogásként, salátalevet, babérlevél, feltesszük, gerezdekre, lesóztunk, szárazbab, díszítjük, Babsaláta, olivaolaj, megmossuk, leszűrjük, vigyázva, cukorral, tojással, előzőleg, tojással, szárazbab, ecet, őrölt bors, cukor, vöröshagyma, olivaolaj, petrezselyem, babérlevél,
|
|
|
|
|