Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A májat csíkokra vágom. A zsírt egy öntött vasedénybe felmelegítem. Rászórom a finomra vágott hagymát, hozzáadom a paprikát, paradicsomot és lepirítom. Felengedem vízzel és visszapirítom, majd megszórom paprikával és felengedem vízzel. Ha kész a pörköltalap, belerakom a májat és elkezdem resztelni, fedő alatt. Közben, a sárga burgonyát párolóedénybe rakom és megpárolom. Ha a máj megpuhult, fűszerezem, de nem sózom.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Jó étvágyat kívánok!
|
|
|
|
0 komment
|
4 ember kedveli
|
amentida
2014.06.24 17:03
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
májat csíkokra, öntött vasedénybe, finomra vágott, sárga burgonyát, párolóedénybe, visszapirítom, pirospaprika, paradicsomot, felmelegítem, pörköltalap, felengedem, paprikával, Felengedem, vasedénybe, paradicsom, babérlevél, megpárolom, fűszerezem, lepirítom, fokhagyma, sertésmáj, hozzáadom, belerakom, megpuhult, burgonyát, resztelni, megszórom, étvágyat, csíkokra, Resztelt, sertésmáj, zsír, hagyma, paprika, paradicsom, babérlevél, hegyes erős paprika, kanál pirospaprika, gerezd fokhagyma, csipet bors, burgonya,
|
|
|
|
|