Fogás: leves, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A felhevített olajon fedő alatt félpuhára pároljuk vékony szeletekre vágott hagymát, fehérrépát és sárgarépát, majd sózzuk, borsozzuk, és hozzáadjuk az ugyancsak felkarikázott kolbászt és burgonyát. Az egészet felöntjük annyi vízzel, amennyi jól ellepi, majd addig főzzük, amíg a burgonya és a zöldségek teljesen meg nem puhulnak.
Ekkor a tejfölből és lisztből készült habarással - hőkiegyenlítés mellett - besűrítjük a levest, végül hozzáadunk a bort és az aprított petrezselymet, és a tárkonylevelet. Tetszés szerinti fajtájú cipó belsejében tálaljuk, amit miután kivájtunk, tálalás előtt kissé szikkasztanunk kell.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Frissen , melegen fogyasztjuk !
|
|
|
|
0 komment
|
9 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.02.12 13:43
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
felhevített olajon, ugyancsak felkarikázott, egészet felöntjük, zöldségek teljesen, aprított petrezselymet, tárkonylevelet, hőkiegyenlítés, szikkasztanunk, szarvaskolbász, petrezselymet, burgonyaleves, felkarikázott, petrezselyem, leveszöldség, felhevített, fogyasztjuk, hozzáadjuk, szeletekre, sárgarépát, fehérrépát, habarással, besűrítjük, hozzáadunk, belsejében, félpuhára, kivájtunk, borsozzuk, zöldségek, tejfölből, ugyancsak, majoránna, burgonya, leveszöldség, hagyma, petrezselyem, tárkony, tejföl, liszt, szarvaskolbász lógyulai, száraz fehérbor, olaj, majoránna, bors, cipó,
|
|
|
|
|
Lecsó
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
|
|
|
|
|