Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A húsos bacon szalonnát apró kockára vágom és az olívaolajon megpirítom. Hozzáadom a megtisztított csíkokra vágott lila hagymát.
Ha a hagyma üvegesre pirult beleteszem a vörös lencsét.
Sózom és borsozom ízlés szerint, és ízesítem ételízesítővel, az oreganóval, és a kakukkfűvel. Hozzáadom a balzsam ecetet. Felöntöm kb. 6 dl vízzel, lefedem és lassú tűzön úgy 20-25 percig főzöm, amíg a lencse megpuhul.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Ajánlom mindenkinek!
|
|
|
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
francesca
2014.05.21 16:44
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
húsos bacon, olívaolajon megpirítom, megtisztított csíkokra, hagyma üvegesre, vörös lencsét, balzsam ecetet, lencse megpuhul, ételízesítővel, megtisztított, ételízesítő, vöröslencse, olívaolajon, mindenkinek, balzsamecet, kakukkfűvel, oreganóval, beleteszem, lilahagyma, megpirítom, Hozzáadom, szalonnás, Hozzáadom, szalonnát, olívaolaj, ízesítem, borsozom, üvegesre, evőkanál, csíkokra, kiskanál, kiskanál, Felöntöm, megpuhul, vöröslencse, lilahagyma, bacon, evőkanál olívaolaj, kiskanál őrölt bors, evőkanál ételízesítő, kiskanál őrölt kakukkfű, kiskanál oregánó, evőkanál balzsamecet,
|
|
|
|
|