Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A húst mossuk meg, és vágjuk szeletre, majd vékony csíkokra.
A szalonnát vágjuk apró kockákra, a hagymát pucoljuk meg és kockázzuk fel. A fokhagymát pucoljuk meg, és vagy lereszeljük vagy apró kockákra vágjuk.
Egy lábosban forrósítsunk olajat, pirítsuk rajta üvegesre a szalonnát. Dobjuk rá a hagymát és pirítsuk azt is üvegesre. Amíg elkészül, a zöldpaprikát vágjuk rövid csíkokra.
Dobjuk rá és pirítsuk fehéredésig a húst, majd tegyük hozzá a fokhagymát, paradicsomsűrítményt, zöldpaprikát, zöldborsót, leveskockát és ételízesítőt.
Keverjük jól össze. Fedő alatt, saját levében pároljuk puhára kb. 40-45 perc alatt. Ha szükséges, pótoljuk az elfőtt vizet.
Ha kész van kóstoljuk, szükség esetén sózzuk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Kínáljunk hozzá vízben főtt krumplit és savanyúságot.
|
|
|
|
0 komment
|
10 ember kedveli
|
jolika66
2015.06.06 18:41
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
húst mossuk, szalonnát vágjuk, hagymát pucoljuk, fokhagymát pucoljuk, lábosban forrósítsunk, zöldpaprikát vágjuk, elfőtt vizet, zöldpaprikát, zöldpaprikát, ételízesítőt, savanyúságot, forrósítsunk, aprópecsenye, ételízesítő, zöldpaprika, fehéredésig, vöröshagyma, lereszeljük, leveskockát, paradicsom, fokhagymát, fokhagymát, Zöldborsós, zöldborsót, kockázzuk, Kínáljunk, szalonnát, szükséges, kóstoljuk, fokhagyma, zöldborsó, szalonnát, pucoljuk, sertés lapocka, evőkanál olaj, fokhagyma gerezd, Delikát ételízesítő, füstölt szalonna, zöldpaprika, paradicsom, zöldborsó, vöröshagyma, Knorr Erőleves kocka,
|
|
|
|
|