Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 90 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A karajt nagyon vékonyra kiklopfolom, besózom. A szeleteket egyenként fűszerezem és töltöm, vagyis mustárral megkenem, borssal megszórom, és akkora hagymát vágok, amekkora a hússzelet, majd felgöngyölöm, baconnel áttekerem, és fogpiszkálóval megtűzöm, hogy ne göngyölődjön ki. Szorosan tepsibe rakom. 2 dl vizet aláöntök, és 10 dkg zsírt teszek rá. Fóliával lefedem, és kis lángon puhára párolom a sütőben. Ha megpuhult, leveszem a fóliát, és pirosra sütöm.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Jó étvágyat!
|
|
|
|
0 komment
|
8 ember kedveli
|
mildiko50
2012.02.09 16:49
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
karajt nagyon, szeleteket egyenként, fogpiszkálóval, kicsontozott, göngyölődjön, felgöngyölöm, kiklopfolom, fogpiszkáló, feketebors, szeleteket, póréhagyma, fűszerezem, áttekerem, megpuhult, hússzelet, mustárral, szeletelt, egyenként, megszórom, baconnel, vékonyra, amekkora, megtűzöm, étvágyat, leveszem, aláöntök, Fóliával, megkenem, szelet kicsontozott karaj, szál póréhagyma, szeletelt bacon, őrölt feketebors, mustár, zsír, fogpiszkáló,
|
|
|
|
|