Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
1 kg csirkemellet, apró darabokra vágunk, azután 3 db közepes vöröshagymát és egy gerezd fokhagymát, szintén apróra vágunk. Megpirítjuk kevés olajon a hagymákat, addig megfőzünk egy kis húslevest (1 litert). A húst rárakjuk a hagymákra és hagyjuk picit pirulni, hogy kifehéredjen. Ezután ráöntjük a húslevest és megborsozuk, majd addig főzzük, amíg a leves csaknem teljesen elpárolog. A hozzávaló krumplit megpucoljuk, felvágjuk kockára és megfőzzük. Amint félpuhára főtt, kivesszük a vízből és pirosra sütjük. Majd végül összekeverjük a húst a krumplival.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Kovászos uborkát adok mellé.
|
|
|
|
0 komment
|
2 ember kedveli
|
pokollady
2014.02.10 17:28
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
gerezd fokhagymát, húst rárakjuk, leves csaknem, hozzávaló krumplit, összekeverjük, kifehéredjen, vöröshagymát, csirkemellet, megborsozuk, ételízesítő, vöröshagyma, megpucoljuk, Megpirítjuk, csirkemell, krumplival, fokhagymát, megfőzünk, húslevest, hagymákat, hozzávaló, félpuhára, kivesszük, megfőzzük, felvágjuk, elpárolog, húslevest, hagymákra, darabokra, fokhagyma, ráöntjük, húsleves, vöröshagyma, gerezd fokhagyma, csirkemell, burgonya, csipet, csipet bors, csipet ételízesítő,
|
|
|
|
|