Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Először a tölteléket gyúrom össze.
A darálthúst, sót, borst, pirított hagymát, tojást s kevés tejfölt összekeverem.
A tésztához lereszelem a burgonyát, a keletkező lét kinyomkodom belőle, hozzákeverem a sót, borst, majd a pirított hagymát adom hozzá.Ezek után teszem bele a lisztet is.Annyi lisztet rakok bele, hogy közepesen kemény masszát kapjak.
A vagdaltból gombócokat csinálok," becsomagolom" a burgonyás tésztába,majd kivajazott tepsibe teszem és megsütöm.
180 fokon kb: 25-30 perc alatt megsül.
Tálaláskor meglocsolom tejföllel.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Kóstoljátok meg, egész finom.
Jó étvágyat kívánok hozzá.
|
|
|
|
1 komment
|
10 ember kedveli
|
ibolya58
2012.04.25 22:31
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
ziman |
2012.04.26. 10:53 (#1) |
|
|
Nagyon jol néz ki vasárnap megcsinálom. |
| |
|
|
|
tölteléket gyúrom, tésztához lereszelem, pirított hagymát, vagdaltból gombócokat, burgonyás tésztába, összekeverem, hozzákeverem, becsomagolom, meglocsolom, kinyomkodom, Kóstoljátok, vagdaltból, gombócokat, tölteléket, Tálaláskor, darálthúst, kivajazott, lereszelem, burgonyát, tésztához, keletkező, burgonyás, tejföllel, közepesen, darálthús, tésztába, étvágyat, megsütöm, pirított, burgonya, pirított, burgonya, tojás, bors, liszt, darálthús, hagyma pirítva, tojás, bors, pici tejföl,
|
|
|
|
|
Isler
|
0 komment
|
10 ember kedveli
|
|
|
|
|
|