Regisztráció  Belépés
Új recept írása | Receptjeim | Kedvenc receptjeim | Receptek
Mustáros, gombás csirkemell recept Kedvelt receptek
Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
Hozzávalók 4 főre
» 60 dkg gomba
» 1 fej vöröshagyma
» 50 dkg csirkemell
» 3 evőkanál mustár
» csipet tárkony
» 1 evőkanál liszt
» 1 pohár tejföl
» 2 dl olaj
» apróra vágott petrezselyem
» só
» bors
Tetszik a recept. Berakom a kedvenc receptjeim közé!
Elkészítés:

A gombát felszeleteljük. Az olaj felén megpirítjuk, először 3-4 percig fedő alatt puhítjuk (időnként megkeverjük), majd a fedőt levéve rendszeres keverés mellett pirosra sütjük és félretesszük.

A vöröshagymát megpucoljuk, apró darabokra vágjuk. Egy másik serpenyőben az olaj másik felén aranybarnára sütjük, és hozzáadjuk a kockára vágott csirkemellet.

Gyakori kevergetés mellett fedő alatt megpuhítjuk a húst, hozzákeverjük a mustárt, a tárkonyt, a petrezselymet, a sót, a borsot, a megpirított gombát, és az egészet összefőzzük (ha szükséges, kicsi vizet tehetünk alá).

Egy kis edényben a tejfölös-lisztes habarást elkészítjük, és hozzákeverjük, besűrítjük vele az egészet.
Megjegyzés / tipp:

Galuskával vagy főtt tésztával tálaljuk.

Egyszerű, gyors étel.
0 komment 2 ember kedveli taszat
2018.01.27 13:40
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet:
Kommentek Új komment
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét!
Címkék
gombát felszeleteljük, olaj felén, fedőt levéve, vöröshagymát megpucoljuk, másik serpenyőben, olaj másik, kockára vágott, megpirított gombát, egészet összefőzzük, tejfölös-lisztes habarást, felszeleteljük, hozzákeverjük, petrezselymet, hozzákeverjük, vöröshagymát, csirkemellet, aranybarnára, félretesszük, petrezselyem, megpirított, elkészítjük, megpucoljuk, összefőzzük, megkeverjük, vöröshagyma, serpenyőben, megpuhítjuk, megpirítjuk, rendszeres, csirkemell, hozzáadjuk, csirkemell, Galuskával, kevergetés, besűrítjük, szükséges, gomba, vöröshagyma, csirkemell, evőkanál mustár, csipet tárkony, evőkanál liszt, pohár tejföl, olaj, apróra vágott petrezselyem, bors,
Diós gesztenyetorta
0 komment 2 ember kedveli
Túrókrémes mogyorós kesz!
0 komment 5 ember kedveli
Melengető téli tea
0 komment 8 ember kedveli
Sajtkrémes fokhagymaleves
0 komment 1 ember kedveli
Csicsóka finomfőzelék
0 komment 4 ember kedveli
Uborkasaláta télre
0 komment 57 ember kedveli
Lustaasszony sütije
0 komment 15 ember kedveli
Tejberizs kehely eperrel
0 komment 4 ember kedveli
Pudingos keksz
0 komment 4 ember kedveli
Gesztenye alagút...
0 komment 4 ember kedveli
Erzsébet királyné tortája
0 komment 3 ember kedveli
Citromkrémes szelet
0 komment 18 ember kedveli
Vegetáriánus gyros tál.
0 komment 4 ember kedveli
Hamburger
0 komment 3 ember kedveli
Leveles szív
0 komment 5 ember kedveli
Szalagos fánk
1 komment 8 ember kedveli
Receptbázis - A legfinomabb házi receptek gyűjteménye
© 2018 TVN.HU Kft.