Fogás: leves, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 75 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A kelkáposztát vékonyan felszeleteljük és egy nagy lábas vízben 3-4 percig forraljuk.
Leöntjük róla a levet, tiszta vizet engedünk rá, hogy bőven ellepje.
Beletesszük az apró kockára vágott burgonyát, a nagyon apróra felkockázott hagymát, fokhagymát. Őrölt köménnyel és a leveskockákkal fűszerezzük.
Ha megpuhult , belekarikázzuk a virsliket.
A tejfölből, lisztből, pirospaprikából és 1-2 merőkanálnyi meleg kelkáposzta lével habarást készítünk és a kelkáposztához adjuk.
Beleszórjuk az apróra vágott petrezselymet és forralunk rajta még egyet.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
A virsliket hagyhatjuk egészben is .
|
|
|
|
0 komment
|
20 ember kedveli
|
xamada
2011.12.22 08:04
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
kelkáposztát vékonyan, nagy lábas, apró kockára, nagyon apróra, leveskockákkal fűszerezzük, kelkáposztához adjuk, apróra vágott, virsliket hagyhatjuk, pirospaprikából, kelkáposztához, belekarikázzuk, leveskockákkal, felszeleteljük, petrezselymet, petrezselyem, felkockázott, pirospaprika, kelkáposztát, merőkanálnyi, Beleszórjuk, Beletesszük, kelkáposzta, fűszerezzük, vöröshagyma, hagyhatjuk, fokhagymát, kávéskanál, frankfurti, köménnyel, megpuhult, virsliket, forralunk, forraljuk, köménymag, káposzta, kicsi vöröshagyma, gerezd fokhagyma, kávéskanál köménymag, leves kocka, szem burgonya, evőkanál liszt, tejföl, virsli, evőkanál vegeta levespor, pirospaprika, petrezselyem,
|
|
|
|
|