Fogás: desszert, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A hulalát felverjük, hozzáadjuk a habfixálót.
A mascarponét habosra keverjük a porcukorral, a vaníliás cukorral és a vanília kivonattal.
A hulalát egyenletesen elkeverjük a mascarponéval, majd kettéosztjuk a krémet.
Az egyik felébe robotgéppel belekeverjük a nutellát.
A krémeket tetszés szerint elosztjuk a fagyis poharakban. Csak egyféle ízűt is tehetünk egy-egy pohárba, de rétegezhetjük is.
Végül csokicseppekkel vagy tortadarával díszítjük, és behűtjük.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
A nyers tojássárgája miatt lehetőleg ne tároljuk hosszabb ideig.
|
|
|
|
0 komment
|
5 ember kedveli
|
fordgtr
2013.01.17 13:40
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
hulalát felverjük, mascarponét habosra, vaníliás cukorral, vanília kivonattal, hulalát egyenletesen, egyik felébe, krémeket tetszés, fagyis poharakban, nyers tojássárgája, csokicseppekkel, mascarponéval, rétegezhetjük, tojássárgája, egyenletesen, tortadarával, csokicseppek, tojássárgája, belekeverjük, kettéosztjuk, robotgéppel, mascarponés, mascarponét, porcukorral, díszítésnek, elkeverjük, kivonattal, habfixálót, hozzáadjuk, mascarpone, poharakban, díszítjük, lehetőleg, habfixáló, elosztjuk, felverjük, mascarpone, hulala, tojássárgája, porcukor, vaníliás cukor, habfixáló, vanília kivonat, nutella,
|
|
|
|
|