Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A halszeleteket alaposan megmosom, besózom és fél órát állni hagyom. Ezután lisztbe, megsózott, villával felvert tojásba és (szezámmaggal elkevert) zsemlemorzsába forgatom, majd forró olajban megsütjük.A hal egyik oldalát fedő alatt sütöm, majd a másikat fedő nélkül.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Petrezselymes burgonyával tálalom.
|
|
|
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
zsuzsika022
2014.01.14 16:06
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
halszeleteket alaposan, másikat fedő, zsemlemorzsába, Petrezselymes, halszeleteket, szezámmaggal, zsemlemorzsa, burgonyával, patkóalakú, megsütjük, megsózott, átszitált, villával, elkevert, alaposan, forgatom, megmosom, Rántott, tojásba, olajban, lisztbe, felvert, oldalát, tálalom, másikat, besózom, Ezután, étolaj, szelet ponty patkóalakú, átszitált liszt, tojás, zsemlemorzsa, étolaj,
|
|
|
|
|