Fogás: egyéb, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A húst tisztítsd meg a hártyáitól, és vágd ujjnyi csíkokra. A hagymát és a fokhagymát tisztítsd meg, és kicsit aprítsd föl. Az összes hozzávalót 3-szor egymás után küldd át a húsdarálón. Frissen pirított kenyérrel kínáld.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Van, aki fogyasztás előtt 1 nyers tojássárgáját kever hozzá, én ezt kihagyom. Hűtőszekrényben 2-3 napig eláll, és jót tesz neki, ha összeérik.
|
|
|
|
1 komment
|
9 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.03 19:31
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
idppp |
2016.12.09. 22:49 (#1) |
|
|
Csak a legfontosabbakat sorolom, amelyek hiányoznak belőle, a többi már az ahány ház, annyi szokás kategóriájába tartozik:
ketchup, erős paprika, worchester szósz, tojás sárgája.
Egyébként nyomokban tényleg hasonlít a tatárbifsztekhez... |
| |
|
|
|
húst tisztítsd, fokhagymát tisztítsd, összes hozzávalót, Hűtőszekrényben, tojássárgáját, Tatárbifsztek, pirospaprika, vöröshagyma, fokhagymát, hártyáitól, húsdarálón, hozzávalót, fogyasztás, kenyérrel, összeérik, tisztítsd, teáskanál, fokhagyma, olívaolaj, tisztítsd, pirított, csíkokra, kihagyom, evőkanál, színhús, legjobb, bélszín, aprítsd, Frissen, vöröshagyma, gerezd fokhagyma, evőkanál mustár, őrölt pirospaprika, teáskanál őrölt bors, olívaolaj,
|
|
|
|
|
muffin
|
0 komment
|
2 ember kedveli
|
|
|
|
|
|