Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A gombát tisztítás után vékonyan felszeletelem, s forró olajban 2- 3 percig pirítom.A sajtot 8 egyforma darabra vágom fel. A sajt felére teszem a sonka szeletet , erre a gombát egyenletesen rápakolom.
Rétegezés előtt a sajt szélét kevés tojásfehérjével megkenem , így jobban egymáshoz tapad majd a sajt. A másik adag sajttal betakarom.
Hagyományos módon bepanírozom a "dupla " szeleteket, liszt, tojás, morzsa, s még egyszer a tojásba és a zsemlemorzsába is megforgatom.Bő forró olajban 2 perc alatt kisütöm.
Papírtörlőre szedem.
A tálalás : sült burgonyával és tartárral .
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Nagyon hamar kész van és tartalmas étel lehet egyik hétköznapra!
Jó étvágyat kívánok hozzá !
|
|
|
|
0 komment
|
17 ember kedveli
|
ibolya58
2012.03.17 16:46
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
gombát tisztítás, sajt felére, sonka szeletet, gombát egyenletesen, sajt szélét, másik adag, tojásfehérjével, zsemlemorzsába, felszeletelem, Papírtörlőre, zsemlemorzsa, egyenletesen, Hagyományos, megforgatom, bepanírozom, Pásztorsajt, hétköznapra, burgonyával, keménysajt, szeleteket, egymáshoz, trappista, tisztítás, tartárral, tartalmas, rápakolom, betakarom, Rétegezés, egyforma, sütéshez, étvágyat, megkenem, gomba, olaj, keménysajt trappista, szelet sonka, liszt, tojás, zsemlemorzsa, olaj sütéshez,
|
|
|
|
|