Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 90 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A sertéshúst kockára vágjuk és apróra vágott hagymás zsiradékon paprikával pörköltet készítünk. Amikor a hús félig puhára főtt, hozzáadjuk a káposztát és annyi meleg vizet, amennyi ellepi. Csendesen puhára főzzük. Ha kész, a liszttel meg a tejföllel habarást készítünk, és ezzel pár percig főzzük. Tálaláskor tejföllel meglocsoljuk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Fűszerezhetjük kevés paradicsommal, csöves paprikával is.
|
|
|
|
0 komment
|
12 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.05.18 12:10
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
sertéshúst kockára, tejföllel habarást, Fűszerezhetjük, Székelygulyás, sertéslapocka, paradicsommal, meglocsoljuk, paprikával, zsiradékon, hozzáadjuk, paprikával, Tálaláskor, sertéshúst, készítünk, tejföllel, készítünk, pörköltet, káposztát, tejföllel, Csendesen, habarást, káposzta, liszttel, paprika, oldalas, hagymás, savanyú, amennyi, sertéslapocka vagy oldalas, savanyú káposzta, olaj, hagyma, őrölt paprika, liszt, tejföl,
|
|
|
|
|