Fogás: előétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A karfiolt rózsáira szedjük és előfőzzük.Felverjük a tojást, hozzáadjuk a lisztet tejfölt és a lereszelt sajtot.Sózzuk, borsozzuk.
Belemártjuk a karfiolokat, utána zsemlemorzsába alaposan megforgatjuk.Olajozott sütőlapra helyezzük. Vékonyan és egyenletesen bespricceljük olajjal. 220 fokos előmelegített sütőben kb. 40 perc alatt ropogósra sütjük.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Vigyázzunk az előfőzéssel. Ha túl soká főzzük, nem lehet vele dolgozni ,mert szétesik!
|
|
|
|
1 komment
|
4 ember kedveli
|
ibicimama
2013.10.12 16:11
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
idvelkei |
2013.10.13. 05:49 (#1) |
|
|
Szerintem nem kell előfőzni, Enyhén roppanós fog maradni. Úgy a finom! |
| |
|
|
|
karfiolt rózsáira, lisztet tejfölt, lereszelt sajtot, zsemlemorzsába, előmelegített, bespricceljük, megforgatjuk, egyenletesen, zsemlemorzs, karfiolokat, előfőzéssel, Belemártjuk, Vigyázzunk, hozzáadjuk, lereszelt, Felverjük, sütőlapra, ropogósra, helyezzük, előfőzzük, Olajozott, borsozzuk, olivaolaj, ementáli, evőkanál, alaposan, Vékonyan, szétesik, dolgozni, karfiol, tejföl, tojás, evőkanál liszt, ementáli sajt, evőkanál zsemlemorzs, olivaolaj, bors,
|
|
|
|
|
Kovász
|
1 komment
|
19 ember kedveli
|
|
|
|
|
|