Fogás: köret, Alkalom: húsvét, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A körtéket felkockázzuk és egy párolóedényben megpároljuk. A többi hozzávalót egy keverőtálba rakjuk és simára keverjük. Ha megpárolódott a körte, belekeverjük az öntetbe és hűtőbe rakjuk. Hidegen fogyasztjuk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Finom nagyon.
|
|
|
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
dori37
2013.11.30 08:03
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
körtéket felkockázzuk, párolóedényben megpároljuk, többi hozzávalót, keverőtálba rakjuk, párolóedényben, megpárolódott, felkockázzuk, belekeverjük, körtesaláta, megpároljuk, keverőtálba, fogyasztjuk, hozzávalót, Majonézes, keverjük, körtéket, Hidegen, öntetbe, joghurt, simára, hűtőbe, tejföl, rakjuk, mustár, nagyon, csipet, rakjuk, csipet, citrom, pohár, pohár tejföl, pohár joghurt, körte, csipet, csipet bors, citrom héja, mustár,
|
|
|
|
|