Fogás: leves, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A fej hagymát megvágjuk,megdinszteljük.B etesszük a zöldséget,felöntjük vízzel és hagyjuk rotyogni. A halszeleteket besózzuk , a burgonyát meghámozzuk megpuhult zöldséghez hozzáadjuk a burgonyát és a káposztát.A halszeleteket is beletesszük a lébe. 15 perc után az apróra vágott kapor és petrezselyem levelet is.Ha szükséges ízesítjük egy kis káposztalével,vagy ecettel. Sót csak szükség estén használjunk,mert a káposzta és a lé is sós.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Jó étvágyat kívánok.
|
|
|
|
0 komment
|
0 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.01.11 12:42
|
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
csomag fagyasztott, halszeleteket besózzuk, burgonyát meghámozzuk, apróra vágott, savanyúkáposzta, megdinszteljük, halszeleteket, halszeleteket, káposztalével, petrezselyem, petrezselyem, meghámozzuk, fagyasztott, beletesszük, használjunk, zöldséghez, hozzáadjuk, zöldséget, Betesszük, felöntjük, megvágjuk, szükséges, káposztát, Halcsorba, burgonyát, burgonyát, ízesítjük, megpuhult, karalábé, étvágyat, petrezselyem, kapor, burgonya, hagyma, kanál zsír, szelet ponty,
|
|
|
|
|
Gyros
|
0 komment
|
13 ember kedveli
|
|
|
|
|
|