Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Elkészítés:
A burgonyát megmosunk, meghámozunk és almareszelőn lereszelünk. 3 tojást felverünk, a reszelt burgonyával alaposan összekeverjük, megsózzuk, megborsozzuk és szerecsendióval fűszerezzük. Egy sütőpapírral bélelt tepsire a burgonyamassza feléből evőkanállal 8 egyforma vastag lepénykét rakosgatunk. 8 szelet lapkasajtot hosszában összehajtunk, és egy-egy szelet gépsonkába tekerünk. Ezeket a burgonyahalmokra fektetjük, és a maradék masszával befedjük. Egy evőkanál megolvasztott margarint a tetejükre locsolunk, és forró sütőben azonnal, kb. 20 perc alatt ropogósra sütjük.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Apróra vágott petrezselyemmel díszítjük.
|
|
|
|
0 komment
|
13 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.20 06:38
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
burgonyát megmosunk, reszelt burgonyával, sütőpapírral bélelt, burgonyamassza feléből, burgonyahalmokra fektetjük, maradék masszával, evőkanál megolvasztott, tetejükre locsolunk, burgonyahalmokra, szerecsendióval, petrezselyemmel, burgonyamassza, összekeverjük, megolvasztott, almareszelőn, szerecsendió, megborsozzuk, sütőpapírral, összehajtunk, lereszelünk, burgonyával, lapkasajtot, meghámozunk, rakosgatunk, fűszerezzük, evőkanállal, gépsonkába, Elkészítés, margarint, lepénykét, megsózzuk, lapkasajt, masszával, ropogósra, szétfövő burgonya, tojás, bors, szerecsendió, szelet lapkasajt, szelet gépsonka, margarint,
|
|
|
|
|