Fogás: desszert, Alkalom: karácsony, Elkészítési idő: 20 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A hozzávalókat összegyúrjuk, lisztezett deszkán 3 mm vastagságúra nyújtjuk. Korongokat szaggatunk belőle, majd a korongok felének a közepét kisebb szaggatóval kiszúrjuk, majd megsütjük. Ha kihűlt, egy-egy teli és lyukas korongot lekvárral összeragasztunk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Másnap fogyasztjuk.
|
|
|
|
1 komment
|
17 ember kedveli
|
53ilona
2013.09.25 21:11
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
ekeedit |
2013.09.28. 19:57 (#1) |
|
|
Nagyon jól néz ki. Én is szoktam sütni. Könnyű és omlós. |
| |
|
|
|
hozzávalókat összegyúrjuk, korongok felének, közepét kisebb, összeragasztunk, Linzerkoszorú, vastagságúra, összegyúrjuk, hozzávalókat, fogyasztjuk, szaggatóval, lisztezett, Korongokat, szaggatunk, megsütjük, kiszúrjuk, lekvárral, korongot, korongok, nyújtjuk, porcukor, vaníliás, közepét, deszkán, sárgája, felének, sütőpor, kisebb, kihűlt, lyukas, deka, deka liszt, deka porcukor, tojás sárgája, csomag vaníliás cukor, sütőpor,
|
|
|
|
|