Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
az egész csirkét úgy darabolom fel ,mint amikor pörköltet készítek
Kicsit sózom és borsozom majd olajon megpirítom.
A hagymát és a pórét felaprítom,a sárgarépát és a paradicsomot kis kockákra vágom fel.
A hagymákat a csirkéhez adom,együtt pirítom tovább néhány percig.
Most teszem bele a répát és a paradicsomot is.Kevés vizet és a fehérbort ráöntöm és főzöm míg puha nem lesz.
Mielőtt teljesen puha hozzáadom a szeletelt gombát és az olajbogyót is.
Megkóstolás után ha kell utána izésítek még.
Burgonyapüré vagy rizs való hozzá.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Az olívabogyótól pikáns lesz az étel íze. Finom !
Az olívát aki úgy szereti felszeletelheti.
|
|
|
|
0 komment
|
2 ember kedveli
|
ibolya58
2012.03.16 23:18
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
egész csirkét, pórét felaprítom, csirkéhez adom, fehérbort ráöntöm, szeletelt gombát, olívabogyótól pikáns, felszeletelheti, olívabogyótól, paradicsomot, paradicsomot, Burgonyapüré, Megkóstolás, olívabogyó, megpirítom, sárgarépát, paradicsom, felaprítom, olajbogyót, pörköltet, darabolom, hagymákat, szeletelt, hozzáadom, fehérbort, savanykás, csirkéhez, sárgarépa, fokhagyma, készítek, teljesen, nagyságú, borsozom, egész csirke, közepes hagyma, zöld olívabogyó, gomba, sárgarépa, érett paradicsom, gerezd fokhagyma, közepes nagyságú póré, fehérbor savanykás, bors olaj,
|
|
|
|
|