Fogás: egyéb, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A tejet egy tálban felforraljuk.Ha a tej felforrt ,elzárjuk alatta a lángot és a sóval,borssal elkevert lisztet hozzáadjuk.Gyors mozdulatokkal addig kavarjuk a tésztát,amíg teljesen homogén nem lesz és elválik az edény falától
A masszát félretesszük egy kicsit hűlni,majd egyenként hozzáadjuk és elkeverjük benne a tojásokat.Ha mind a négy tojást hozzáadtuk,akkor a sajtot belereszeljük a tésztába és jól eldolgozzuk A tésztát habzsákba töltjük és sütőpapírral bélelt tepsire diónyi kupacokat nyomkodunk.A tetejét megkenjük felvet tojássárgájával,majd reszelt sajttal megszórjuk.180 fokra előmelegített sütőben 25-30 perc alatt barnára sütjük.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Ebből a mennyiségből 20-25 db lesz.
|
|
|
|
0 komment
|
8 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.01.26 13:16
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
tálban felforraljuk, edény falától, masszát félretesszük, kicsit hűlni, négy tojást, sajtot belereszeljük, tésztát habzsákba, tetejét megkenjük, mennyiségből 20-25, tojássárgájával, mozdulatokkal, előmelegített, belereszeljük, sütőpapírral, felforraljuk, mennyiségből, tojássárgája, félretesszük, eldolgozzuk, hozzáadjuk, elkeverjük, nyomkodunk, késhegynyi, megszórjuk, hozzáadjuk, hozzáadtuk, habzsákba, megkenjük, Habkönnyű, egyenként, kupacokat, tojásokat, felforrt, elzárjuk, tetejére, liszt, késhegynyi fehér bors, tojás, sajt, tetejére, tojássárgája, sajt,
|
|
|
|
|