Fogás: leves, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
3 evőkanál olajat megforrósítunk, majd ráöntjük a tarhonyát. Állandó keverés közben, szép barnára pirítjuk, de vigyázzunk, hogy meg ne égjen. Sóval ízesítjük, majd lehúzzuk a tűzről és egy kanál pirospaprikával megszórjuk. Hideg vízzel felengedjük és visszatesszük a tűzre. Ha felforrt a leves, beletesszük a zöldségeket. Az egészet puhára főzzük.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Egyszerű és finom.
|
|
|
|
0 komment
|
6 ember kedveli
|
amentida
2013.11.26 11:08
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
kanál pirospaprikával, egészet puhára, pirospaprikával, megforrósítunk, visszatesszük, petrezselyem, petrezselyem, pirospaprika, beletesszük, vöröshagyma, zöldpaprika, zöldségeket, felengedjük, vigyázzunk, megszórjuk, paprikával, sárgarépa, ízesítjük, tarhonyát, evőkanál, pirítjuk, felforrt, ráöntjük, lehúzzuk, tarhonya, Egyszerű, Tarhonya, burgonya, zöldpaprika, vöröshagyma, szál petrezselyem gyökér, csokor petrezselyem, kanál pirospaprika őrölt, szál sárgarépa, tarhonya, burgonya, étolaj,
|
|
|
|
|