Fogás: desszert, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 75 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A tészta hozzávalóit össze gyúrjuk,és három lapot sütünk belőle.A tejben megfőzzük a pudingport.A margarint a cukorral kikeverjük és ha kihült a puding,a kettőt össze kavarjuk.Az almát lereszeljük,és addig pároljuk amig a leve el párolog.Pici fahéjat teszünk bele.Az alsó lapra rakjuk az almát másodikra a krémet tetejére a harmadik lapot.Megsütjük.A tetejére ráöntjük a torta bevonót.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
A lapokat kb 5-8 percig sütöm.200 fokos sütőben,alul felül sütés,tepsi méret 25x38-cm ,ha nem elég édes az alma akkor cukrot tehetünk bele párolásnál.
|
|
|
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
gizelszil
2011.12.15 06:29
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
tészta hozzávalóit, tejben megfőzzük, cukorral kikeverjük, kettőt össze, almát lereszeljük, alsó lapra, almát másodikra, krémet tetejére, harmadik lapot, tetejére ráöntjük, torta bevonót, lereszeljük, hozzávalóit, pudingport, kikeverjük, párolásnál, margarint, megfőzzük, pudingpor, másodikra, Tésztához, Megsütjük, pároljuk, margarin, tehetünk, ráöntjük, tetejére, harmadik, cukorral, porcukor, tetejére, kavarjuk, porcukor, Töltelék, pudingos, margarin, teszünk, Tésztához liszt, margarin, porcukor, tojás, sütőpor, pohár tejföl, Töltelék tejszín pudingpor, porcukor, margarin, alma, kevés fahéj, torta bevonó,
|
|
|
|
|