Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 90 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Minden hozzávalót külön megfőzök. A tepsis húsos burgonya alapot elkészítjük a hátoldalon leírtak szerint. A tepsi aljára teszünk egy adag tésztát rárakjuk a húst. A húsra rátesszük a megpárolt zöldség keveréket. A zöldségre jöhet a maradék tészta. A sajtot lereszeljük és a 2 pohár tejföllel elkeverjük. Ízlés szerint lehet a sajtos tejfölhöz egy kis ételízesítőt keverni. A sajtos tejfölt rárakjuk a tészta tetejére. 200 fokra előmelegített sütőbe és kb: 25 perc alatt készre sütjük.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
A húsos burgonyás alapot én megbolondítottam néhány zöld fűszerrel.
|
|
|
|
0 komment
|
6 ember kedveli
|
ii
2012.06.24 21:35
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
tepsis húsos, hátoldalon leírtak, tepsi aljára, adag tésztát, húsra rátesszük, megpárolt zöldség, zöldségre jöhet, maradék tészta, sajtot lereszeljük, sajtos tejfölhöz, sajtos tejfölt, tészta tetejére, húsos burgonyás, megbolondítottam, előmelegített, ételízesítőt, lereszeljük, elkészítjük, csirkemell, hátoldalon, elkeverjük, hozzávalót, burgonyás, fűszerrel, megpárolt, zöldségre, tejfölhöz, tejföllel, keveréket, rátesszük, burgonya, rárakjuk, rárakjuk, tetejére, megfőzök, burgonya, keverni, szerint, leírtak, 50dkg tészta, csirkemell filé, főző tejszín, tepsis húsos burgonya alap, nagy pohár tejfől, 20dkg sajt, kevés olaj,
|
|
|
|
|