Fogás: leves, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 75 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A csíkokra vágott kelkáposztát, a kockára vágott burgonyát a majoránnával és a felkarikázott virslivel vízben felteszem főni. Ízesítem az ételízesítővel, sóval. Amikor megfőtt, elkészítem a rántást, amibe a fokhagymát belezúzom, valamint a pirospaprikát és a tejfelt is hozzáadom. A forrásban levő leveshez keverem, egyet forralok rajta, majd tálalom.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Megfelel egytálételnek is ha időhiányban szenvedünk.
|
|
|
|
0 komment
|
10 ember kedveli
|
xamada
2012.02.29 22:04
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
csíkokra vágott, kockára vágott, felkarikázott virslivel, fokhagymát belezúzom, forrásban levő, ételízesítővel, egytálételnek, pirospaprikát, felkarikázott, pirospaprika, kelkáposztát, majoránnával, ételízesitő, kelkáposzta, időhiányban, Majorannás, kávéskanál, fokhagymát, frankfurti, szenvedünk, elkészítem, burgonyát, forrásban, belezúzom, hozzáadom, virslivel, felteszem, majoranna, fokhagyma, evőkanál, leveshez, kelkáposzta, közepes burgonya, virsli, gerezd fokhagyma, evőkanál majoranna, ételízesitő, evőkanál zsír, evőkanál liszt, tejföl,
|
|
|
|
|