Fogás: desszert, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: több mint 3 óra, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Szoba hőmérsékletű friss tojásokat szétválasztjuk hogy egy csepp sárgája se kerüljön bele. Adunk hozzá egy csipet sót és géppel, apránként hozzáadagolva a cukrot kemény habbá verjük. 5 dkg cukrot elkeverjük keményítővel és bele szitáljuk a habba,géppel lazán dolgozzuk bele. Ilyenkor lehet színezni is. Csillagcsöves nyomózsákba töltjük,sütőpapírral bélelt tepsibe 1 centi távolságra egymástól 4-5 centis karikákat nyomunk. Megszórhatjuk cukordarával. A sütőt 100 fokra előmelegítjük. 3 óra hosszat szárítjuk, 30 percenként kinyitjuk az ajtaját hogy a gőz távozzon.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
szalagot köthetünk rá és mehet a karácsonyfára.
|
|
|
|
1 komment
|
17 ember kedveli
|
dorcih
2012.03.13 10:57
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
gaborba23 |
2012.03.15. 15:46 (#1) |
|
|
Hány fokon kell szárítani(elektromos sütő)? |
| |
|
|
|
csepp sárgája, cukrot kemény, ajtaját hogy, szétválasztjuk, előmelegítjük, hozzáadagolva, Megszórhatjuk, Csillagcsöves, karácsonyfára, hőmérsékletű, sütőpapírral, cukordarával, keményítővel, tojásfehérje, nyomózsákba, percenként, elkeverjük, távolságra, dolgozzuk, apránként, kinyitjuk, Habkarika, köthetünk, szitáljuk, keményítő, egymástól, tojásokat, karikákat, szárítjuk, tojásfehérje, cukor, porcukor, étkezési keményítő,
|
|
|
|
|