Fogás: desszert, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 15 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A túrómassza alapanyagait összedolgozzuk és legalább 3 órára hűtőbe tesszük (hogy a búzadara jól megduzzadhasson).
Hidegen a massza jól formázhatóvá válik, tenyerünkkel golyókat alakítunk ki belőle (kb. 14 db lesz), közepükbe egy-egy szem epret nyomunk.
Beforgatjuk a gombócokat a kókuszreszelékbe, tortadarába vagy mogyoróba.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Tálalás előtt újra hűtőbe tesszük fél órára.
|
|
|
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
tigerx27
2012.03.29 20:29
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
túrómassza alapanyagait, kókuszreszelékbe, megduzzadhasson, kókuszreszelék, összedolgozzuk, beforgatáshoz, tenyerünkkel, formázhatóvá, alapanyagait, tortadarába, Beforgatjuk, gombócokat, túrómassza, túrógombóc, töltéshez, tortadara, alakítunk, közepükbe, mogyoróba, búzadara, legalább, vaníliás, citromlé, búzadara, golyókat, tesszük, pörkölt, túró, tejföl, citrom reszelt héja, citromlé, vanília aroma, csomag vaníliás cukor, búzadara, kisebb eper töltéshez, beforgatáshoz,
|
|
|
|
|