Fogás: desszert, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A tojások sárgáját a cukorral habosra keverjük, majd hozzáadjuk a többi hozzávalókat.
A legvégén a habbá vert tojásfehérjét. Zsírozott, lisztezett közepes nagyságú tepsibe tesszük.( 25x30 cm )
A túrót elkeverjük a grízzel, az egész tojással, a kristálycukorral és a vaníliás cukorral.
Kiskanállal, gombócokban a tepsiben lévő tésztára rakjuk (természetesen belesüllyed).
Előmelegített sütőbe toljuk, és megsütjük.
Ha kihűlt, felvágva tarka lesz, mint a boci.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Nagyon finom, különleges, de egyszerüen elkészíthető süti.
|
|
|
|
0 komment
|
15 ember kedveli
|
cipiripi
2011.12.28 15:38
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
tojások sárgáját, cukorral habosra, többi hozzávalókat, habbá vert, túrót elkeverjük, egész tojással, vaníliás cukorral, tepsiben lévő, kristálycukorral, tojásfehérjét, természetesen, Előmelegített, kristálycukor, kristálycukor, hozzávalókat, elkészíthető, belesüllyed, Kiskanállal, gombócokban, egyszerüen, hozzáadjuk, különleges, lisztezett, elkeverjük, megsütjük, foltokhoz, Zsírozott, cukorral, sárgáját, nagyságú, legvégén, evőkanál, tojással, keverjük, evőkanál kristálycukor, evőkanál étolaj, evőkanál, evőkanál liszt, foltokhoz, túró, kristálycukor,
|
|
|
|
|