Fogás: leves, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A zöldségeket megpucoljuk,kis darabokra aprítjuk fel. Majd az olajon megpároljuk,felengedjük a vízzel és a fűszereket is belerakjuk. Lassú tűzön,félig puhára főzzük. Közben a gombóc hozzávalóit összedolgozzuk,és kis dió nagyságú gombócokat formálunk belőle,és beleengedjük a levesbe. Amikor már feljött a leves tetejére akkor megfőttek benne a gombócok.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Készre főzzük,s ha megfőtt szárított petrezselyemzölddel díszítjük.
|
|
|
|
0 komment
|
22 ember kedveli
|
szuszkai
2012.04.19 20:10
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
zöldségeket megpucoljuk, olajon megpároljuk, gombóc hozzávalóit, leves tetejére, összedolgozzuk, beleengedjük, Húsgombóchoz, ételízesítő, vöröshagyma, zöldségeket, ételízesítő, megpároljuk, hozzávalóit, felengedjük, megpucoljuk, gombócokat, kávéskanál, kávéskanál, fűszereket, belerakjuk, megfőttek, fehérrépa, trappista, sárgarépa, darabokra, szárított, formálunk, díszítjük, teáskanál, reszelve, liter hideg, sárgarépa, fehérrépa, karalábé, vöröshagyma, 1evőkanál étolaj, kávéskanál ételízesítő, Húsgombóchoz darált sertés, tojás sárgája, trappista sajt reszelve, kávéskanál őrölt bors, teáskanál ételízesítő,
|
|
|
|
|