Fogás: leves, Alkalom: születésnap, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Pucoljuk meg a hagymát és vágjuk fel szeletekre.
Egy lábasban forrósítsunk föl margarint, majd tegyük rá a hagymát. Adjunk hozzá egy babérlevelet.
Lefedve, lassú tűzön időnként megkevergetve fonnyasszuk a hagymát puhára és édesre.
Amikor kész, adjuk hozzá az erőleves kockákat, öntsük fel fél liter hideg vízzel. Keverjük el, hozzuk forrásba, majd lassú tűzön 5 per c alatt főzzük készre.
Míg készül a leves pirítsunk meg két szelet kenyeret, majd szórjuk meg reszelt Ementáli sajttal. 200 fokos sütőben olvasszuk rájuk a sajtot pár perc alatt. A kész levest tálaljuk a sajtos pirítóssal, és szórjuk meg kevés snidlinggel.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Ne hagyjátok ki.
|
|
|
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
szonoczky
2013.12.07 21:06
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
lábasban forrósítsunk, hagymát puhára, erőleves kockákat, leves pirítsunk, kész levest, sajtos pirítóssal, megkevergetve, metélőhagyma, forrósítsunk, babérlevelet, fonnyasszuk, snidlinggel, hagymaleves, vöröshagyma, szeletekre, pirítóssal, Sajtkrémes, babérlevél, margarint, pirítsunk, olvasszuk, hagyjátok, lábasban, tálaljuk, időnként, Ementáli, Keverjük, forrásba, kenyeret, kockákat, erőleves, evőkanál, vöröshagyma, kocka erőleves, babérlevél, szelet kenyér, ementáli sajt, evőkanál Rama margarin,
|
|
|
|
|