Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A paprikát kicsumázzuk, karikákra vágjuk, a paradicsomokat nyolcadoljuk. Az olajon az apróra vágott hagymát aranysárgára pirítjuk. Megszórjuk pirospaprikával, majd azonnal rádobjuk a paprikát és a paradicsomot. Sózzuk, majd fedő alatt puhára pároljuk. Szükség esetén cukorral ízesítjük.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Friss puha kenyérrel tálalom.
|
|
|
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
davidcsilla
2014.04.18 18:45
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
paprikát kicsumázzuk, paradicsomokat nyolcadoljuk, apróra vágott, pirospaprikával, paradicsomokat, pirospaprika, paradicsomot, nyolcadoljuk, aranysárgára, kicsumázzuk, Megszórjuk, paradicsom, karikákra, ízesítjük, kenyérrel, rádobjuk, paprikát, pirítjuk, paprikát, cukorral, pároljuk, paprika, tálalom, Szükség, hagymát, azonnal, Sózzuk, esetén, puhára, paradicsom, paprika, hagyma, pirospaprika, étolaj, csipet, cukor,
|
|
|
|
|