Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A hússzeleteket félbe vágjuk de nem teljesen,egy kb 1-2 cm-es csíkban nem vágjuk el.A húst megsózzuk A két hús közé beletesszük a sajtot és ananász karikát.Megborsozzuk.Tepsi be tesszük,5-6 ek olajat és fél deci vizet öntünk alá.Fóliával letakarjuk,180 fokra előmelegített sütőbe tesszük.Puhára sütjük, (kb.50-60 perc )
Hasábburgonyát adhatunk mellé
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Jó étvágyat kívánok!
|
|
|
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.01.10 15:19
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
hússzeleteket félbe, húst megsózzuk, Hasábburgonyát, ananászkonzerv, hússzeleteket, előmelegített, Megborsozzuk, sertéskaraj, sertéskaraj, beletesszük, letakarjuk, Ananászos, megsózzuk, Fóliával, adhatunk, teljesen, étvágyat, tesszük, csíkban, Tepsibe, ananász, karikát, tesszük, szerint, kívánok, Puhára, sajtot, vágjuk, rövid sertéskaraj, ananászkonzerv, sajt, olaj, sóbors ízlés szerint,
|
|
|
|
|