Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A pennét sós vízben kifőzöm. A vajat habzásig hevítem, belerakom a csíkozott, füstölt húst és megpirítom. Rászórom a csíkokra vágott édesburgonyát. Sózom, borsozom és fokhagymával ízesítem. Felöntöm tejszínnel és beleforgatom a tésztát. Tálaláskor, reszelt sajttal megszórom.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Nagyon finom.
|
|
|
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
patakigigi
2014.03.31 16:24
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
vajat habzásig, csíkokra vágott, Édesburgonyás, édesburgonyát, édesburgonya, beleforgatom, fokhagymával, megpirítom, tejszínnel, Tálaláskor, fokhagyma, megszórom, csíkozott, belerakom, Rászórom, csíkokra, habzásig, borsozom, ízesítem, Felöntöm, reszelt, kifőzöm, füstölt, reszelt, sajttal, tésztát, hevítem, füstölt, édesburgonya, csomag penne, füstölt tarja sonka, tejszín, marék sajt reszelt, csipet, csipet bors, gerezd fokhagyma,
|
|
|
|
|