Fogás: desszert, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
1. A tejet a cukorral, a vajjal és egy csipet sóval felforralom. Amikor felforrt, leveszem a tűzről, és robotgéppel gyorsan belekeverem a lisztet, addig kevergetve, míg elválik az edény falától, majd hagyom kihűlni.
2. A tojásokat egyenként a langyos tésztába dolgozom, végül belekeverem a sütőport.
3. Bő forró olajba kanalanként beleszaggatom a tésztát, és aranybarnára sütöm. Papírtörlőre szedve a gombócokat lecsepegtetem, majd még melegen belehempergetem a cukros kakaóba, illetve fahéjba.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Jó étvágyat kívánok.
|
|
|
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.03.08 09:06
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
csipet sóval, edény falától, tojásokat egyenként, langyos tésztába, gombócokat lecsepegtetem, cukros kakaóba, belehempergetem, hempergetéshez, beleszaggatom, lecsepegtetem, Papírtörlőre, aranybarnára, Ördögpirula, kanalanként, belekeverem, belekeverem, robotgéppel, felforralom, gombócokat, kevergetve, tojásokat, egyenként, cukorral, leveszem, felforrt, tésztába, sütőport, étvágyat, kakaópor, dolgozom, fahéjba, lisztet, liszt, cukor, egész tojás, sütőpor, hempergetéshez, cukros kakaópor, cukros fahéj,
|
|
|
|
|