Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 90 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A babot előző este beáztatjuk. Majd felrakjuk főni, hozzáadjuk a bazsalikomot, és félig megfőzzük. Leszűrjük és a levét félrerakjuk. A szalonnát és a sonkát felkockázzuk, kiolvasztjuk a zsírját. Hozzáadjuk a cukrot, és ha elolvadt, mehet bele a karikára vágott hagyma, amit üvegesre pirítunk. Hozzáadjuk a leszűrt babot, és annyi levet öntünk rá, amennyi ellepi. Készre főzzük.
Jó étvágyat!
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
A cukornak nem fontos, hogy három kanál legyen. Elég kettő is.
|
|
|
|
0 komment
|
7 ember kedveli
|
tbtl0110
2013.01.01 19:54
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
babot előző, levét félrerakjuk, sonkát felkockázzuk, karikára vágott, leszűrt babot, pirospaprika, kiolvasztjuk, felkockázzuk, bazsalikomot, félrerakjuk, Hozzáadjuk, Hozzáadjuk, hozzáadjuk, beáztatjuk, felrakjuk, megfőzzük, Leszűrjük, szalonnát, elolvadt, cukornak, karikára, szalonna, üvegesre, evőkanál, étvágyat, pirítunk, zsírját, Hagymás, amennyi, leszűrt, főzzük, sonka, szalonna, nagy hagyma, evőkanál cukor, bors, pirospaprika,
|
|
|
|
|