Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 20 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A halszeleteket sózom, borsozom. A lisztet elkeverem a pirospaprikával és ebbe mártom a halszeleteket. Forró olajba kisütöm. Közben, forró vízben leforrázom a brokkolit, egy csipet szódabikarbónával. Leszűröm és vajon átpárolom.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Nagyon finom.
|
|
|
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
pokollady
2014.02.24 15:18
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
halszeleteket sózom, lisztet elkeverem, csipet szódabikarbónával, pirospaprikával, halszeleteket, halszeleteket, pirospaprika, leforrázom, átszitált, elkeverem, Pangasius, átpárolom, brokkolit, borsozom, Paprikás, brokkoli, Leszűröm, kisütöm, lisztet, vízben, csipet, Közben, csipet, olajba, mártom, csipet, szelet, étolaj, Nagyon, szelet Pangasius filé, csipet, csipet bors, átszitált liszt, pirospaprika, brokkoli, étolaj,
|
|
|
|
|