Regisztráció  Belépés
Új recept írása | Receptjeim | Kedvenc receptjeim | Receptek
Fűszeres flekken-roston sütve... recept Kedvelt receptek
Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: közepes
Hozzávalók 6 főre
» 8-10 szelet, egyenként kb. 10 dkg-os kicsontozott sertéstarja 1 kiskanál
» 1 kiskanál
» 1 mokkáskanál őrölt feketebors
» 1 evôkanál csípős Piros Arany
» 2 evőkanál mustár
» 4-5 gerezd fokhagyma
» 1 nagyobb vöröshagyma
» 5 szem borókabogyó
» 4 evőkanál olaj
Tetszik a recept. Berakom a kedvenc receptjeim közé!
Elkészítés:


A húst kissé kiverjük, és a szeletek szélét bevagdossuk, nehogy sütés közben összeugorjanak. A sót, a borsot, a Piros Aranyat, a mustárt és a zúzott fokhagymát vagy fokhagymakrémet az olajjal összekeverjük. Alaposan a hússzeletekbe dörzsöljük.

A vöröshagymát megtisztítjuk, fölszeleteljük, gyűrűire szedjük, a bárd lapjával szétnyomott borókabogyóval összekeverjük, majd a húst ezzel egymásra rétegezve alufóliába csomagoljuk. Hűtőszekrényben 1 éjszakán át pihentetjük.

Amikor a rostély kellően forró, és a faszén csak parázslik alatta, a hússzeleteket rárakjuk és oldalanként kb. 5-5 percig sütjük. Savanyúságokkal meg puha kenyérrel kínáljuk.
Megjegyzés / tipp:

Savanyúságokkal meg puha kenyérrel kínáljuk esetleg
héjában sült burgonyával.
0 komment 4 ember kedveli szelidszeder
2012.01.09 16:46
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet:
Kommentek Új komment
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét!
Címkék
húst kissé, szeletek szélét, zúzott fokhagymát, olajjal összekeverjük, hússzeletekbe dörzsöljük, vöröshagymát megtisztítjuk, bárd lapjával, húst ezzel, rostély kellően, faszén csak, hússzeleteket rárakjuk, Hűtőszekrényben, Savanyúságokkal, Savanyúságokkal, fokhagymakrémet, összeugorjanak, fölszeleteljük, borókabogyóval, összekeverjük, hússzeleteket, megtisztítjuk, hússzeletekbe, összekeverjük, kicsontozott, vöröshagymát, burgonyával, vöröshagyma, borókabogyó, pihentetjük, mokkáskanál, csomagoljuk, bevagdossuk, szétnyomott, sertéstarja, oldalanként, dörzsöljük, fokhagymát, kiskanál, mokkáskanál őrölt feketebors, evôkanál csípős Piros Arany, evőkanál mustár, gerezd fokhagyma, nagyobb vöröshagyma, szem borókabogyó, evőkanál olaj,
Tócsni cukkinivel és fokhagymával
0 komment 6 ember kedveli
Sajtgolyók
0 komment 19 ember kedveli
Aszaltszilvás csirkemell
0 komment 4 ember kedveli
Túrórácsos szelet !
0 komment 7 ember kedveli
Tejszínes pogácsa
0 komment 3 ember kedveli
Fenyőrügy frissítő ital
0 komment 11 ember kedveli
Keleti csemege
0 komment 4 ember kedveli
Daiquiri.
0 komment 1 ember kedveli
Borban pácolt sertéstarja
0 komment 7 ember kedveli
A legfinomabb Szilvás Gombóc
1 komment 12 ember kedveli
Cukkini fasírt
0 komment 3 ember kedveli
Tonhal kék lagúna módra (japán recept)
0 komment 1 ember kedveli
Zöldborsós szelet
0 komment 11 ember kedveli
Kertész saláta
0 komment 1 ember kedveli
Parmezános krumplileves garnélával
0 komment 3 ember kedveli
Pudingos diabetikus szelet,ahogy én csinálom
1 komment 3 ember kedveli
Receptbázis - A legfinomabb házi receptek gyűjteménye
© 2018 TVN.HU Kft.