Fogás: desszert, Alkalom: karácsony, Elkészítési idő: 90 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Elkészítjük a tésztát ,cipóba formázzuk és fél órára hűtőbe tesszük.Utána 2 mm vastagra nyújtjuk ,akkora korongokat szaggatunk, hogy a kosárkákat ki tudjuk bélelni.190 fokos sütőben szép világos barnára sütjük.Hagyjuk kihűlni.
A megolvasztott fehér csokoládét a tejszínnel ,narancshéjjal simára keverjük, Amikor langyosra hűlt a vajat hozzáadva felhabosítjuk.A kosárkákat megtöltjük a krémmel, kandírozott narancshéjjal és fekete csoki csíkokkal díszítjük.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
A kosárkákat feltétlenül kenjük ki vajjal, mert még a teflonos formába is beleragadhat!
|
|
|
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
ibicimama
2012.12.10 09:41
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
megolvasztott fehér, vajat hozzáadva, kosárkákat megtöltjük, kosárkákat feltétlenül, teflonos formába, felhabosítjuk, narancshéjjal, narancshéjjal, megolvasztott, beleragadhat, Elkészítjük, mézeskalács, feltétlenül, töltelékhez, mokkáskanál, kandírozott, csokoládét, kosárkákat, szaggatunk, korongokat, tejszínnel, kosárkákat, kosárkákat, megtöltjük, formázzuk, langyosra, csíkokkal, hozzáadva, díszítjük, csokoládé, teflonos, liszt, porcukor, tojás, töltelékhez, fehér csokoládé, tejyszín, narancs reszelt héja, puha,
|
|
|
|
|