Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A húst csíkokra vágom és a liszttel összeforgatom. A gombát megtisztítom és felvágom. A fokhagymákat megpucolom. Egy nagyobb serpenyőben megolvasztom a vaj felét és a húst fehéredésig pirítom, majd kiszedem egy szedőkanállal. Közben egy másik serpenyőben, nagyon lassú tűzön, megpárolom a 3 gerezd megtisztított fokhagymát, a vaj másik felén. A húsról visszamaradt zsiradékban, megpirítom a felszeletelt gombát. Közben, a paradicsomkonzervet leturmixolom a fűszerekkel. Ha a gomba megpirult, hozzáadom a turmixolt paradicsomot és a sűrített paradicsomot is, majd kb. 15 percig rotyogtatom, fedő alatt. A legvégén, a fokhagymás vajat is belekeverem. Beleszórom az olívabogyót és már kész is.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Tésztával és finomra vágott snidlinggel tálalom.
|
|
|
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
kunattilane
2014.03.04 19:17
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
húst csíkokra, liszttel összeforgatom, gombát megtisztítom, fokhagymákat megpucolom, nagyobb serpenyőben, húst fehéredésig, másik serpenyőben, húsról visszamaradt, felszeletelt gombát, gomba megpirult, turmixolt paradicsomot, sűrített paradicsomot, fokhagymás vajat, csirkemellfilé, összeforgatom, szedőkanállal, megtisztított, leturmixolom, felszeletelt, paradicsomot, Paradicsomos, fokhagymákat, megolvasztom, visszamaradt, paradicsomot, megtisztítom, serpenyőben, fűszerekkel, rotyogtatom, fehéredésig, olívabogyót, zsiradékban, belekeverem, serpenyőben, snidlinggel, megpucolom, olívabogyó, csirkeragu, fokhagymát, csomag tészta, csipet, csipet bors, csirkemellfilé, gomba, gerezd fokhagyma, doboz paradicsomkonzerv, marék olívabogyó, marék snidling, konzerv sűrített paradicsom,
|
|
|
|
|