Fogás: leves, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
a hozzávalókat egészben feltesszük főni
amikor a hús félig megpuhult, leszűrjük a levest
hagymát kidobjuk, a többi zöldséget felvágjuk, visszatesszük a levesbe
a hús lefejtjük a csontról, a bőrt eldobjuk, visszatesszük a levesbe
főzzük, míg minden megpuhul, betűlaskát főzünk bele
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
megszórjuk petrezselyemzölddel
|
|
|
|
2 komment
|
2 ember kedveli
|
bodoban
2016.11.02 11:02
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
goldsand |
2017.01.04. 05:56 (#2) |
|
|
Úgy látom, még mindig a dobálás a fő "főzési szempont". |
|
goldsand |
2016.11.19. 18:59 (#1) |
|
|
Ez a recept a dobálásról szól! |
| |
|
|
|
hozzávalókat egészben, többi zöldséget, bőrt eldobjuk, visszatesszük, visszatesszük, hozzávalókat, pulykaszárny, PULYKALEVES, zellergumó, betűlaskát, pulykanyak, feltesszük, megszórjuk, megpuhult, leszűrjük, zöldséget, lefejtjük, felvágjuk, fokhagyma, csontról, eldobjuk, kidobjuk, megpuhul, egészben, hagymát, levesbe, levesbe, főzünk, hagyma, pulykaszárny, pulykanyak, murok, petrezselyemgyökér, zellergumó, hagyma, cikk fokhagyma,
|
|
|
|
|