Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A hagymát megtisztítom és apróra vágom. A fokhagymát fokhagymanyomón átnyomom. Egy mélyebb lábasba olajat öntök, felforrósítom és a hagymákat megdinsztelem benne. Ráteszem a darált húst, megsózom, borsozom, paprikát, oreganót és chilit szórok rá. Ha a hús már kifehéredett, hozzáadom az apróra vágott paradicsomot, kb. 1,5-2 dl ketchup-ot és 4 evőkanál piros aranyat, valamit egy kanál Erős Pistát. 25-30 percig rotyogtatom az egészet, ha kell vizet öntök hozzá, hogy jó szaftos legyen és hogy ne égjen le. Ha szükséges, utánfűszerezek. Hozzáadom az alaposan lemosott vörösbab konzervet és az egészet jól összeforralom. Ne legyen túl híg a lé! Reszelt sajttal, forrón tálalom.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Nagyon finom!
|
|
|
|
0 komment
|
2 ember kedveli
|
szabonori
2014.11.19 20:38
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
hagymát megtisztítom, fokhagymát fokhagymanyomón, mélyebb lábasba, hagymákat megdinsztelem, darált húst, apróra vágott, kanál Erős, alaposan lemosott, fokhagymanyomón, utánfűszerezek, felforrósítom, összeforralom, megdinsztelem, megtisztítom, paradicsomot, kifehéredett, vöröshagyma, ételízesítő, rotyogtatom, fokhagymát, vörösbabos, konzervet, Hozzáadom, szükséges, hozzáadom, hagymákat, kukoricás, pulykahús, fokhagyma, evőkanál, átnyomom, Ráteszem, lemosott, alaposan, konzerv fehér bab, doboz paradicsomkonzerv, vöröshagyma, gerezd fokhagyma, pulykahús, csipet Delikát ételízesítő, csipet,
|
|
|
|
|