Fogás: desszert, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A kekszet, a kakaóval, cukorokal és sóval szárazon jól öszekeverjük majd hozáadjuk a rumott és fokozatosan hozáöntjük a tejet fojamatos keverés melet. Mikor öszedolgoztuk egy nem tul kemény de nem is tul puha maszát kapunk mejet kézel golyoká formálunk és beleforgatjuk a kokuszreszelékbe. Kb egy kolyó 50 dkg és 18-20 golyót kapunk mejet aztán hűtöben 1-1.5 óráin át hütjük, hogy kemény legyen.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Izlés szerint megtölthetjük rumban áztatot meggyel.
|
|
|
|
0 komment
|
13 ember kedveli
|
saska1988
2012.01.23 18:15
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
tejet fojamatos, kokuszreszelékbe, kókuszreszelék, kristálycukor, beleforgatjuk, öszedolgoztuk, megtölthetjük, öszekeverjük, fokozatosan, Kókuszgolyo, hozáöntjük, háztartási, cukorokal, hozáadjuk, formálunk, fojamatos, szerencsi, kakaóval, szárazon, jamaicai, szerint, áztatot, hűtöben, meggyel, golyoká, vanilin, keverés, gramm szerencsi kakaó, vagy aroma jamaicai, gramm kókuszreszelék, gramm vanilin cukor, gramm kristálycukor, csipet,
|
|
|
|
|