Fogás: desszert, Alkalom: farsang, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A hozzávalókat egy tálba rakom és lassú fokozaton, robotgéppel összedolgozom. Az elkészített tésztát sütőpapírral bélelt őzgerincformába öntöm és közepes hőmérsékleten sütöm. Kisütés után, kiborítom a formából és jégszekrénybe teszem, majd lehúzom a papírt és forró barackízzel bekenem. Ezután kristálycukorba hempergetem, majd felszeletelem.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Jó étvágyat kívánok!
|
|
|
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
zsuzsika022
2014.01.19 19:22
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
tálba rakom, elkészített tésztát, őzgerincformába, kristálycukorba, Gyümölcskenyér, összedolgozom, jégszekrénybe, hőmérsékleten, felszeletelem, baracklekvár, sütőpapírral, hozzávalókat, robotgéppel, hempergetem, barackízzel, elkészített, barackízzel, kiborítom, fokozaton, formából, gyümölcs, étvágyat, tésztát, narancs, Kisütés, sütőpor, lehúzom, kívánok, cukor, liszt, csomag sütőpor, tojás, baracklekvár,
|
|
|
|
|