Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Az apróra vágott fokhagymát megpirítjuk az olajon,majd hozzáadjuk a felaprított paradicsomot a félbevágott kimagozott olajbogyót,az apróra tört babérlevelet a darált mandulát és a finomra vágott petrezselyemzöldjét.Felönt jük 2,5 dl vízzel és lassú tűzön 10 percig főzzük.Végül hozzáadjuk a zsemlyemorzsát és a mártást sűrűre főzzük A főtt marhanyelvet felszeleteljük,előmelegíte tt tálra rakjuk,ráöntjük a mártást és azon melegében tálaljuk.Vajas, petrezselymes burgonyát adunk hozzá köretnek.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Jó étvágyat kívánok
|
|
|
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.01.02 14:19
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
apróra vágott, felaprított paradicsomot, félbevágott kimagozott, apróra tört, darált mandulát, finomra vágott, mártást sűrűre, főtt marhanyelvet, mandulamártással, zsemlyemorzsát, felszeleteljük, petrezselymes, zsemlyemorzsa, előmelegített, paradicsomot, babérlevelet, marhanyelvet, megpirítjuk, felaprított, félbevágott, olajbogyót, hozzáadjuk, hozzáadjuk, fokhagymát, Marhanyelv, kimagozott, paradicsom, marhanyelv, babérlevél, olivaolaj, olajbogyó, fokhagyma, Felöntjük, melegében, főtt marhanyelv, mandula, paradicsom, olivaolaj, cikk fokhagyma, szem olajbogyó, zsemlyemorzsa, csokor petrezselyemzöldje, babérlevél,
|
|
|
|
|