Fogás: egyéb, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 20 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A hagymát megtisztítjuk, hosszában vékony cikkekre vágjuk. A paprikák magházát eltávolítjuk, és hosszában felszeleteljük.
Egy nagyobb serpenyőt felhevítünk, beletesszük az étolajt, a paprikát a forró zsiradékra öntjük, 1 percig pirítjuk, közben hozzáadjuk a cukrot, ecetet és a fűszereket a kakukkfű kivételével.
Ezután belekeverjük a hagymacikkeket, gyorsan összeforgatjuk, rámorzsoljuk a kakukkfüvet, ellenőrizzük az ízharmóniát, s levesszük a tűzhelyről
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Kitűnő saláta.
|
|
|
|
1 komment
|
11 ember kedveli
|
mildiko50
2012.02.23 08:11
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
zsokazsoka |
2012.02.23. 13:11 (#1) |
|
|
Szerintem ,ez a paprika saláta az ételízesítő nélkül is kiváló,mert az ételízesítő tele van ízfokozóval ,és egészségtelen ,bocsi,,,,,,, |
| |
|
|
|
hagymát megtisztítjuk, paprikák magházát, nagyobb serpenyőt, forró zsiradékra, kakukkfű kivételével, összeforgatjuk, hagymacikkeket, felszeleteljük, megtisztítjuk, paprikasaláta, belekeverjük, rámorzsoljuk, ellenőrizzük, eltávolítjuk, kivételével, ízharmóniát, mokkáskanál, kaliforniai, beletesszük, felhevítünk, kakukkfüvet, ételízesítő, lilahagyma, fűszereket, tűzhelyről, zsiradékra, napraforgó, hozzáadjuk, hosszában, levesszük, hosszában, nagyobb lilahagyma, teáskanál ecet, evőkanál cukor, kevés erős őrölt paprika, mokkáskanál ételízesítő, csipetnyi kakukkfű, evőkanál napraforgó olaj,
|
|
|
|
|