Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A csirkemelleket jól megmosom, papírtörlővel leitatom. Éles kés segítségével, kis nyílásokat ejtek rajta, majd fokhagymával, olajbogyóval megtöltöm a zsebeket. Mindegyik húsra teszek friss rozmaringlevelet, ezután spirálvonalban betekerem a baconbe. Egy serpenyőt felforrósítok, belehelyezem a húst úgy, hogy az a fele kerüljön alulra, ahol a bacon végei összeérnek. Így a végek hamar összesülnek és nem fognak letekeredni. Fedő alatt sütöm, néha ellenőrzöm és megforgatom, hogy minden oldala szép piros legyen.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Nagyon finom.
|
|
|
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
csordasne
2014.04.16 18:00
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
serpenyőt felforrósítok, bacon végei, végek hamar, rozmaringlevelet, csirkemellfilé, spirálvonalban, csirkemelleket, papírtörlővel, felforrósítok, fokhagymával, segítségével, belehelyezem, olajbogyóval, letekeredni, összesülnek, megforgatom, összeérnek, nyílásokat, ellenőrzöm, olívabogyó, betekerem, serpenyőt, megtöltöm, fokhagyma, Mindegyik, zsebeket, leitatom, kerüljön, szalonna, csirkemellfilé, szelet bacon szalonna, gerezd fokhagyma, olívabogyó, csipet, csipet bors,
|
|
|
|
|