Fogás: desszert, Alkalom: születésnap, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A tojásokat kettéválasztjuk, a fehérjét felverjük habnak. Fokozatosan hozzáadjuk a kristálycukrot és egyenként a tojások sárgáját. Ezután beleszórjuk a pudingporokat. Nem kell bele sütőpor.
Sütőpapírral kibélelt tepsibe öntjük a masszát, és 200 fokon kb. 10 percig sütjük. Ha megsült, kitesszük hűlni.
Ha kihűlt, megkenjük lekvárral, ekkor tekerjük fel.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Sárgabarack lekvárral a legfinomabb!
|
|
|
|
0 komment
|
21 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.21 06:42
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
tojásokat kettéválasztjuk, fehérjét felverjük, tojások sárgáját, kettéválasztjuk, kristálycukrot, piskótatekercs, kristálycukor, pudingporokat, Sütőpapírral, Fokozatosan, Sárgabarack, beleszórjuk, legfinomabb, hozzáadjuk, kitesszük, megkenjük, felverjük, lekvárral, egyenként, lekvárral, tojásokat, pudingpor, fehérjét, vaníliás, sárgáját, Vaniliás, kibélelt, tekerjük, masszát, csomag vaníliás pudingpor, kristálycukor, tojás, kevés, lekvár,
|
|
|
|
|