Fogás: desszert, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A margarint összekeverjük a liszttel és hozzáadjuk a cukrot a tojássárgáját,a reszelt citromhéjat és összegyúrjuk A tésztát jól kidolgozzuk és rövid ideig hűvös helyen pihentetjük .Azután 5 részre osztjuk és tortaformában külön külön megsütjük.A tortalapokat megtöltjük eperkrémmel.A krémhez felverjük a tojásfehérjét beletesszük a cukrot majd az eperlekvárt ,jó habosra kikavarjuk . A tészta tetejét is bekenjük a krémmel
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Eperszemekkel díszítjük
|
|
|
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.10.24 22:27
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
margarint összekeverjük, reszelt citromhéjat, tortalapokat megtöltjük, krémhez felverjük, cukrot majd, tészta tetejét, összekeverjük, Eperszemekkel, tojássárgáját, tojásfehérjét, tortaformában, összegyúrjuk, tortalapokat, sütőmargarin, tojássárgája, beletesszük, tojásfehrje, citromhéjat, eperlekvárt, eperkrémmel, kidolgozzuk, pihentetjük, hozzáadjuk, megtöltjük, kikavarjuk, eperlekvár, megsütjük, díszítjük, felverjük, tésztához, Epertorta, margarint, tésztához, tojássárgája, Rama sütőmargarin, porcukor, liszt, 1citrom héja, krém, tojásfehrje, evőkanál eperlekvár, 8dkg porcukor,
|
|
|
|
|